image/svg+xml

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü organizasyonunda Teklas Kauçuk San. ve Tic. A.Ş.'den Bakım Ekip Lideri Burak ÖZPINAR tarafından öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak, Elektronik Teknikerliği hakkında tecrübe paylaşımı yapmak, firmanın işyeri uygulama eğitimi ve iş fırsatlarını aktarmak amacıyla “Fabrika Yönetim Süreçlerinde Kullanılan Robotik Otomasyon Sistemleri Semineri” etkinliği düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonunda 16/11/2023 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin kendi güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmelerini sağlamak adına Sn. Özpınar bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

• 2023-2024 Güz Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• 2023-2024 Güz Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• "Fabrika Yönetim Süreçlerinde Kullanılan Robotik Otomasyon Sistemleri Semineri" Etkinliği Düzenlendi.

• 2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi

• Bölümümüzün İlk Öğrencileri Mezun Oluyor

• 2022-2023 Bahar Dönemi 3. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• İşyeri Uygulama Eğitimi Dersini Alan Öğrencilerimiz Ziyaret Edildi.

• 2022-2023 Bahar Dönemi 2. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• 2022-2023 Bahar Dönemi 1. Akademik Danışmanlık Toplantısı Gerçekleştirildi.

• Sınıf Öğrenci Temsilcilerimizle 2022-2023 Güz Dönemi Toplantısı Gerçekleştirildi.